Follow

Cum sunt protejate informatiile mele la RoConnect?

• Informatiile personale si ale cartilor de credit sunt salvate in format encriptat prin conexiuni SSL securizate, iar reprezentantii nostrii au acces doar la ultimele patru cifre ale cartiilor de credit inregistrate. Tranzactiile sunt procesate in siguranta prin FirstData, unul dintre cei mai mari procesori de tranzactii din SUA.

• Prin Nota de Confidentialitate, Advanced Networks Corp. garanteaza ca informatiile colectate nu vor fi impartite cu alte companii, vandute sau facute publice ci vor fi utilizate in exclusivitate pentru a oferi serviciile RoConnect.


• Echipamentele pe care le utilizam sunt localizate in data center-ul nostru din SUA, unde securitatea echipamentelor este garantata 100% iar accesul fizic la echipamentele RoConnect este strict restrictionat. Data center-ul utilizat de noi gazduieste si cateva din departamentele guvernamentale ale SUA.

• Accesul la informatiile de cont, este protejat prin user name/password, cu monitorizarea IP-ului de la care se incearca logarea iar IP-urile cu incercari multiple nereusite sunt automat blocate.

 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk