Follow

Daca nu platesc in avans, de ce trebuie sa inregistrez un numar de card?

• Pentru a utiliza serviciile RoConnect.com nu este nevoie sa cumperi credit in avans.

• Practic, noi iti oferim un credit iar la sfarsitul fiecarei luni primesti prin email o factura detaliata pentru convorbirile avute. Factura o poti plati online cu orice credit/debit card sau cont Paypal.

• Pentru ca serviciile RoConnect nu se platesc in avans, iar plata serviciilor se face dupa ce acestea au fost utilizate, la inscriere trebuie sa inregistrezi o carte de credit drept garantie.

• Daca factura pentru apelurile deja efectuate nu este platita pana la data limita ( data de 15 a fiecarei luni ), atunci cartea de credit inregistrata va fi automat taxata pentru ca serviciul tau telefonic sa nu fie intrerupt din cauza neplatii la timp a facturii.

• Daca balanta contului tau ajunge la limita de credit alocata, inainte de trimiterea facturii lunare, esti anuntat(a) prin email ca ai ajuns la limita de credit alocata si pentru a putea folosi contul tau RoConnect in continuare, card-ul inregistrat la cont va fi automat taxat pentru aceasta balanta. Toate tranzactiile si apelurile efectuate sunt afisate pe factura lunara.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk