Follow

Servicii in functie de calitate: Quality Connect sau LowCost Connect

 Oferta noastra de servicii este unica pe piata serviciilor telefonice din SUA/Canada fiind singura companie care oferim servicii separate in functie de calitatea legaturilor telefonice: alege serviciul “Quality Connect” daca preferi sa suni cu cea mai buna calitate a sunetului ( calitate cu mult mai buna decat a cartelelor telefonice sau a altor servicii similare ) sau alege serviciul “LowCost Connect” daca te intereseaza sa suni cu cel mai mic tarif.

Serviciul Quality Connect
Serviciul “Quality Connect” este, dupa cum ii spune si numele, un serviciu care asigura cea mai buna calitate pentru legaturile telefonice catre Romania sau internationale. Majoritatea clientilor nostri prefera acest gen de servicii si le oferim sub numele de “Quality Connect”.

  • calitate excelenta a sunetului, cu mult superioara cartelelor telefonice sau a altor servicii similare

  • afisare Caller ID pe telefonul celui apelat

  • disponibil in perioadele aglomerate ( weekend, sarbatori )

  • poti face apeluri de durata lunga fara intreruperi

Serviciul LowCost Connect
Serviciul “LowCost Connect” este un serviciu prin care oferim cele mai mici tarife pe minut pentru convorbirile cu Romania. Acest gen de conexiuni sunt folosite de majoritatea companiilor care ofera servicii similare de comunicatii.

  • calitate buna a sunetului, superioara cartelelor telefonice

  • nu se afiseaza Caller ID pe telefonul celui apelat

  • disponibil in perioadele aglomerate ( weekend, sarbatori ) dar este posibil sa apara probleme de conectare in aceste perioade

  • nu se pot efectua apeluri cu durata mai lunga de 60 minute

Dupa cum se vede din descrierea serviciilor, cu RoConnect ai optiuni reale in alegerea unui serviciu telefonic pentru a suna in Romania/international. Alege serviciul Quality Connect daca doresti sa ai cea mai buna calitate a sunetului si avantajele descrise sau alege “LowCost Connect” daca te intereseaza sa suni cu cel mai mic tarif.

Daca ai orice fel de intrebari si/sau sugestii sau daca ai deja un cont RoConnect si doresti sa faci orice fel de schimbari la serviciul tau, te rugam sa ne contactezi prin email la info(@)roconnect.com sau telefon 1.847.423.0601

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk