Follow

Schimbari si noutati importante la RoConnect

La RoConnect incercam sa fim in pas atat cu tehnologiile utilizate in industria de telecomunicatii dar si cu cerintele clientilor nostrii. Pentru a putea satisface aceste cerinte si pentru a adauga noi facilitati in utilizarea serviciului RoConnect, in cursul lunii noiembrie 2012 au fost adaugate multe functii care fac mai usoara utilizarea RoConnect si am lansat oferta de servicii separate in functie de calitatea legaturilor telefonice -  o premiera pe piata de telecomunicatii din SUA/Canada.

Functii noi

  • Servicii cu tarife in functie de calitate: Quality Connect si LowCost Connect. Vezi post “Servicii”

  • Optiuni de plata direct din contul RoConnect prin credit card sau Paypal si procesare in timp real a platilor. Pentru a evita intreruperea serviciului din motive de neplata a facturii din diverse motive, este foarte important sa ai un numar de card valabil inregistrat la cont.

  • Stocarea encryptata a informatiilor de credit card in conformitate cu regulile stabilite de Visa, Master Card, American Express ( PCI Compliance ). Reprezentantii RoConnect au acces numai la ultimele 4 cifre ale cartii de credit inregistrate la cont.

  • Apelurile primite pe numerele de Romania pot fi directionate in mai multe moduri: catre un singur telefon, catre mai multe telefoane simultan, in functie de ore/zile, etc.

  • Optiune “speed dial” – iti permite apelarea unui numar de telefon prin apasarea unei singure taste si nu este nevoie sa mai introduci numarul de destinatie de fiecare data.

  • O informare mai buna prin email legata de starea contului.

  • RoConnect acum si pe telefoane Android prin VoIP. Daca doresti sa utilizezi RoConnect prin WiFi/3G/4G pe un telefon Android, trimite un email la info (at)roconnect.com

  • O noua aplicatie VoIP pentru iPhone. Pentru utilizatorii care folosesc RoConnect pe iPhone: informatiile de setare se vor schimba si vor fi trimise prin email la adresa inregistrata la cont.

  • RoConnect acum si pe PC prin VoIP. Daca doresti sa utilizezi RoConnect de pe un PC, trimite un email la info (at) roconnect.com

Servicii

Quality Connect

In prezent serviciul RoConnect este bazat pe calitatea conexiunilor telefonice si ofera cele mai bune conexiuni posibile atat cu Romania dar si alte tari.  Majoritatea clientilor nostri prefera acest gen de servicii si le vom oferii in continuare exact ca si pana acum sub numele de “Quality Connect”.

LowCost Connect

Odata cu trecerea la noul nostru sistem, in paralel cu serviciile bazate pe calitate oferite pana acum, vom putea sa oferim si o varianta de servicii “LowCost” la care tarifele sunt semnificativ mai mici, in special la apelurile catre Romania, dar la o calitate ceva mai scazuta si fara trimiterea caller ID. Aceste servicii vor fi oferite sub numele de “Low Cost Connect”.

Daca aveti orice intrebari, comentarii sau sugestii legate de serviciile oferite de noi, va rugam sa ne contactati.

Email: info (at) roconnect.com
Telefon: 1.847.423.0601

RoConnect este Trademark al companiei Advanced Networks Corp, inregistrata in statul Illinois USA.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk